Γεια σας.  Νάμαστε και πάλι εδώ ( για τους παλιούς μας φίλους). Το  μπλογκ αυτό  ξεκίνησε πριν 10 χρόνια περίπου ( 2008)  και έκλεισε μετά από δύο χρόνια. Μετά από πολλά λοιπόν χρόνια και πολλές πολλές σκέψεις,  είπαμε να δοκιμάσουμε πάλι στα αιρετικά αποτυπώματα.

Ο γράφων νοιώθει άβολα, καθώς ότι αφήνεις σε αφήνει  και δεν ξέρει αν θα καταφέρει να το συνεχίσει.

Το μπλογκ αυτό έκλεισε με συγκίνηση μέσα στην αγάπη των εκατοντάδων καθημερινών αναγνωστών του, κάτι που επηρέασε τελικά, στο κλείσιμο του. Η ανεπάρκεια του γράφοντος και η μεγάλη απήχηση για το μικρό μας ανάστημα μας «τρόμαξε».  Οι άλλοι  λόγοι ήταν προσωπικοί.

Θα ξαναδούμε τα κείμενα μας, κείμενα φίλων, τις παλιές αναρτήσεις  και σιγά σιγά όσα θεωρούμε ότι έχουν ενδιαφέρον και σήμερα, θα τα ανεβάζουμε σιγά σιγά.

Για τους νέους αναγνώστες εδώ θα δείτε σκέψεις που επηρέασαν το ξεκίνημα για τις δημοσιεύσεις αυτές πριν 10 περίπου χρόνια. To blog είναι προσωπικό με την ένοια ότι ο γράφων τις γραμμές αυτές έχει την ευθύνη λειτουργίας και δημοσίευσης, αλλά παράλληλα εκφράζει προβληματισμούς και απόψεις φίλων και συνεργατών. Οπως και τότε, έτσι και τώρα με ενδιαφέρον περιμένουμε και τις δικές σας απόψεις. Ο γράφων μέσα από τη προσωπική του πορεία αναγνωρίζει τη ανεπάρκεια του και προσπαθεί να γίνει χριστιανός. Παρατηρεί να αλλάζει ο κόσμος γύρω του, και με ανακούφιση βλέπει να αλλάζει και ο ίδιος θέσεις και απόψεις. Ως εκ τούτου αναγνωρίζει ότι τα κείμενα του, δεν έχουν καμμιά ιδιαίτερη αξία, απλά είναι μια πρόχειρη ίσως και επιπόλαιη αποτύπωση της σκέψης και της καρδιάς του τη στιγμή που γράφει. Ως εκ τούτου καλεί και τους αναγνώστες του blog να μην δίνουν και ιδιαίτερη σημασία στα γραφόμενα του.
Παράλληλα θα δημοσιεύσει κείμενα και απόψεις που την στιγμή που τα είδε κέντρισε το ενδιαφέρον του αιρετικού. Μπορεί και να διαφωνεί με κείμενα αλλά αν θεωρήσει ότι έχουν ενδιαφέρον μπορεί να τα δημοσιεύει ως μια άλλη άποψη.

Δεν ξέρω πόσο διάστημα θα χρειαστεί για να δούμε αν θα συνεχιστεί και για πόσο  η λειτουργία του blog, αν θα βρίσκουμε χρόνο για ενασχόληση και αν έχει νόημα πλέον ή ύπαρξη του blog.  Ο χρόνος θα δείξει. Μέχρι τότε να είστε καλά. Σίγουρα κάπου εκεί έξω υπάρχουν πολλά αξιόλογα websites και blogs για να αξιοποιήσετε το χρόνο σας.

airetik0s. Μάρτιος 2018.

 

 

www.airetikos.gr
exairetikos@gmail.com

Σημ. το … airetikos το πρόλαβε άλλος   🙂 🙂 🙂